Chatten met Vreemden - Chat met vreemden - Anoniem chatten

Chatten met vreemden, anoniem contact met LillyFan

Nederland - Zuid-Holland - anoniem contact in Oegstgeest

LillyFan

Over mij: Hoi ik ben Larissa, een hele gewone vrouw van 32, heb niet het uiterlijk van een model, ik heb mij 6 jaar lang uit de naad gewerkt met mega veel overuren draaien om mijn badkamer bij elkaar te sparen waar ik echt trots op ben en ik ga nu sparen voor een nieuwe keuken en zo begint mijn klus woning langzaam vorm te krijgen en langzaam aan is het wel goed bewoonbaar geworden, goed genoeg om te gaan denken aan een man in mijn leven. Ik hoop dat je net als ik van een beetje klussen houd en dat je er tegen kan dat mijn huis maar half af is, ik heb het 10 jaar geleden gekocht als kluswoning voor heel weinig, zo weinig dat ik al kan zeggen dat het volledig bezit is en hypotheek vrij, alle wat ik verdien gaat in mijn huis zitten. Benden is het klaar op de keuken na en dan moet boven nog alles gedaan worden. Daar moet je tegen kunnen, kun je dat niet dan heeft het geen zin om op mij te reageren.

Over jou: Wat ik verwacht van een man is dat die lief is en trouw om straks als mijn huisje helemaal klaar is er samen met mij van te genieten en voor die tijd natuurlijk ook van het gedeelte dat al klaar is.

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 32jr

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: slank

Ogen : bruin

Haar: bruin

Roken:

Piercing : Ja

Tattoo: Nee

Opleiding: HBO

Woonplaats: Oegstgeest

Gratis Aanmelden

Sexdating home Contact
Favoriet Foto's

Chat nu met LillyFan voor Gratis chatten met vreemden uit Oegstgeest! Meer vrouwen uit Oegstgeest op zoek naar een spannend en anoniem gesprek

Meer fotos Flashmoppie

Flashmoppie

42 jaar
Zuid-Holland

Meer fotos L00natic

L00natic

37 jaar
Zuid-Holland

Meer fotos Sallien

Sallien

31 jaar
Zuid-Holland

Meer fotos LillyFan

LillyFan

32 jaar
Zuid-Holland

Terug naar de vorige pagina