Chatten met Vreemden - Chat met vreemden - Anoniem chatten

Chatten met vreemden, anoniem contact met 2Night1975

Nederland - Friesland - anoniem contact in Zurich

2Night1975

Over mij: Ik ben een spontane, vrolijke en moderne jonge vrouw. Ben net weer single na een lange tijd van samenwonen. Omdat ik van gezelligheid hou en geen mens ben om alleen te leven, ga ik dus op zoek naar een soulmate voor een gezellige babbel, etentje, uitgaan, samen leuke dingen doen, misschien later zelfs voor iets meer. Knuffelen en geknuffeld worden, een goed gesprek, koken en lekker eten, huiselijke gezelligheid, dagje/weekendje/reisje.. zo vul ik liefst mijn vrije tijd. Ik zie mezelf verder leven met een partner die enerzijds over genoeg humor beschikt maar anderzijds eerlijk is.

Over jou: Samen leuke dingen doen, goede en diepgaande gesprekken en bovenal genieten van het leven, dat is wat ik met die eventuele nieuwe partner wil gaan doen. Hij zou ook over enige uitstraling moeten beschikken, en nee je hoeft niet perse een prins te zijn. Enne, ja, een modern en verzorgd voorkomen is een must, ja toch?

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 42jr

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: slank

Ogen : bruin

Haar: bruin

Roken:

Piercing : Nee

Tattoo: Nee

Opleiding: HBO

Woonplaats: Zurich

Gratis Aanmelden

Sexdating home Contact
Favoriet Foto's

Chat nu met 2Night1975 voor Gratis chatten met vreemden uit Zurich! Meer vrouwen uit Zurich op zoek naar een spannend en anoniem gesprek

Meer fotos Ieemaannee

Ieemaannee

31 jaar
Friesland

Meer fotos Badesexxy

Badesexxy

22 jaar
Friesland

Meer fotos 2Night1975

2Night1975

42 jaar
Friesland

Meer fotos BoredBlond

BoredBlond

29 jaar
Friesland

Terug naar de vorige pagina